Agent & verdeler van Hanky Panky lingerie en andere exclusieve merken

Brands

C.S. – your Agent for Fashion –

Exclusief agent van Hanky Panky lingerie en ondergoed in de Benelux

Een must-have voor elke winkel, made in New York since 1977. Toen creëerde designer Gale Epstein namelijk een handgemaakt lingeriesetje uit geborduurde zakdoekjes voor haar vriendin, Lida Orzeck. Dat originele ontwerp sloeg aan bij kenners en handelaars en was ook de inspiratie voor de bedrijfsnaam, Hanky Panky (hanky is de afkorting voor handkerchief, zakdoek). Van dat eerste hanky-setje in de jaren zeventig tot de strings van vandaag, Hanky Panky blijft trends zetten in lingerie en nachtmode. Met een mix van traditionele en moderne “glam looks” levert Hanky Panky prachtige oplossingen voor mode-uitdagingen door zich continu te wijden aan innovatief design, comfort en kwaliteit. Hanky Panky’s thong® wordt door modemagazines en celebrities gezien als de meest comfortabele string ter wereld. Als officieel agent van Hanky Panky in België, Nederland & Luxemburg, kan u bij ons terecht voor de verkoop van deze exclusieve lingerie en ondergoed.

Paladini

Vertegenwoordiger van Paladini: uniek maatwerk in lingerie

Dagelijkse luxe, om onszelf te gunnen en anderen te laten zien. Intieme privileges om te veroveren en mee te veroveren. Dagdromen om de vorm van de werkelijkheid te dragen. Gianantonio A. Paladini vertegenwoordigt dat allemaal: modern, verfijnd en uniek maatwerk in lingerie, die elegantie en verleiding uitdrukt. Met Gianantonio A. Paladini is klasse een zalige gewoonte.

Pin-Up Stars agent: couture in badmode

Couture in badmode. Volgens kopers, handelaars en de internationale pers is Pin-Up Stars hét merk par excellence voor trends in badmode wereldwijd. In 1995 zette Jerry Tommolini een revolutie in gang met Pin-Up Stars, toen hij badkleding verrijkte met prints, decoraties en borduursels. Ze wordt sindsdien nog steeds exclusief ontworpen en geproduceerd in de labs van het creatieve team. Die nieuwe ideeën en materialen, daarvoor ongezien in de strandmode, maken van een Pin-Up Stars badpak een gewild stijlicoon in de badmode couture, en 100% made in Italy. Innovatie is wat het merk onderscheidt; niemand had ooit eerder een badpak met borduursel bedacht of collecties strandkledij ontworpen met een ready-to-wear feel. Een van de innovatieve kenmerken, dat nog steeds de ziel van het merk uitmaakt.

Roberto Ricetti

Verfijning in eenvoud en liefde voor kwaliteit: Roberto Ricetti

Handgemaakte producten, sobere en discrete modellen, gemaakt met de beste Italiaanse stoffen en aandacht voor detail; een elegantie die concreet wordt in goed gemaakte artikelen en die zich onderscheidt door een zeer verfijnde maar nooit overdreven schoonheid. De uitstraling behoort niet tot de wereld van Roberto Ricetti, wiens creaties gewijd zijn aan diegenen die graag geknuffeld worden met een kwaliteitsproduct, rijk aan betekenis en essentie. Modellen die verder gaan dan de mode, met vele mogelijkheden om aan ieders behoeften te voldoen.

Verdeler van Anjuna: strandkledij van excellente kwaliteit

Van Emanuela Corvo, creative director. Met haar passie voor mode en kunst begint ze de fashion wereld steeds meer te volgen. Uiteindelijk besluit ze aan een nieuw avontuur te beginnen in de wereld van de strandmode. Vanaf 2014 is ze creative director van het merk “Anjuna”. De manier waarop Emanuela naar mode kijkt, is zo ongewoon en innovatief dat de modemagazines meteen alert zijn. Ze zien haar als de designer die door haar interpretatie van een collectie het concept van strand- en zomerkleding getransformeerd heeft. Niet alleen bikini’s, maar ook kleedjes, lange gewaden, kaftan rokjes en shirts, allemaal even mooi om te dragen. Stuk voor stuk gewaardeerd vanwege hun originele prints en uitgevoerd in excellente kwaliteit, verrijkt met ongewone extra’s en garnering uit kant, delicaat “made in Italy”.

Wolford

Agent van Wolford: marktleider van luxe huidkleding

Wolford, opgericht in 1950 in de Oostenrijkse stad Bregenz, is de marktleider op het gebied van luxe huidkleding "made in Europe". In de decennia van zijn bestaan heeft het bedrijf talrijke productinnovaties geproduceerd, waarvan sommige tot op de dag van vandaag nog steeds bestsellers zijn. Het bedrijf ontwerpt en produceert zijn producten uitsluitend in Europa en voldoet aan de hoogste milieunormen. Met 260 verkooppunten voor monomerken (POS) en meer dan 3.000 handelspartners is het merk wereldwijd in meer dan 60 landen aanwezig.

Neem contact op voor meer informatie over de nieuwste collecties van deze unieke modemerken!