Agent & verdeler van Hanky Panky lingerie en andere exclusieve merken

Brands

C.S. – your Agent for Fashion –

Exclusief agent van Hanky Panky lingerie en ondergoed in de Benelux

Een must-have voor elke winkel, made in New York since 1977. Toen creëerde designer Gale Epstein namelijk een handgemaakt lingeriesetje uit geborduurde zakdoekjes voor haar vriendin, Lida Orzeck. Dat originele ontwerp sloeg aan bij kenners en handelaars en was ook de inspiratie voor de bedrijfsnaam, Hanky Panky (hanky is de afkorting voor handkerchief, zakdoek). Van dat eerste hanky-setje in de jaren zeventig tot de strings van vandaag, Hanky Panky blijft trends zetten in lingerie en nachtmode. Met een mix van traditionele en moderne “glam looks” levert Hanky Panky prachtige oplossingen voor mode-uitdagingen door zich continu te wijden aan innovatief design, comfort en kwaliteit. Hanky Panky’s thong® wordt door modemagazines en celebrities gezien als de meest comfortabele string ter wereld. Als officieel agent van Hanky Panky in België, Nederland & Luxemburg, kan u bij ons terecht voor de verkoop van deze exclusieve lingerie en ondergoed.

 

Vertegenwoordiger van Paladini: uniek maatwerk in lingerie

Dagelijkse luxe, om onszelf te gunnen en anderen te laten zien. Intieme privileges om te veroveren en mee te veroveren. Dagdromen om de vorm van de werkelijkheid te dragen. Gianantonio A. Paladini vertegenwoordigt dat allemaal: modern, verfijnd en uniek maatwerk in lingerie, die elegantie en verleiding uitdrukt. Met Gianantonio A. Paladini is klasse een zalige gewoonte.

Agent Paladini lingerie
 
Vertegenwoordiger Pin-Up Stars lingerie

Pin-Up Stars agent: couture in badmode

Couture in badmode. Volgens kopers, handelaars en de internationale pers is Pin-Up Stars hét merk par excellence voor trends in badmode wereldwijd. In 1995 zette Jerry Tommolini een revolutie in gang met Pin-Up Stars, toen hij badkleding verrijkte met prints, decoraties en borduursels. Ze wordt sindsdien nog steeds exclusief ontworpen en geproduceerd in de labs van het creatieve team. Die nieuwe ideeën en materialen, daarvoor ongezien in de strandmode, maken van een Pin-Up Stars badpak een gewild stijlicoon in de badmode couture, en 100% made in Italy. Innovatie is wat het merk onderscheidt; niemand had ooit eerder een badpak met borduursel bedacht of collecties strandkledij ontworpen met een ready-to-wear feel. Een van de innovatieve kenmerken, dat nog steeds de ziel van het merk uitmaakt.

 

OVER LULI

Geboren in Cuba en getogen in Miami, is het niet verwonderlijk dat Lourdes "Luli" Hanimian een grote interesse ontwikkelde in badkleding. Luli en haar zwager Augusto Hanimian zijn de creatieve krachten achter Luli Fama. Het ontwerpersduo ontmoette elkaar in 1990 terwijl ze allebei werkten voor Augusto's tante, een bekende badpakontwerper. Samen deden ze praktijkervaring op in de mode- en badmodebranche. Luli en Augusto lanceerden voor het eerst een bedrijf genaamd Cover Style, een junior zwemlijn. In 2003 werd Luli Fama geboren.


Luli Fama staat bekend om zijn universeel flatterende pasvorm en onberispelijke ontwerpen. Luli Fama bevat een eclectische mix van levendige tinten en gedurfde prints, wat resulteert in een unieke signatuur die feestelijk en toch verfijnd is. Luli en Augusto zijn geïnspireerd door verschillende factoren, waaronder Luli's Cubaanse finesse en opvoeding in Miami. De kosmopolitische cultuur en Latijnse invloeden in Luli Fama zijn zichtbaar in de hedendaagse silhouetten en intense motieven. Luli en Augusto werken samen met kunstenaars om aangepaste ontwerpen te maken voor al hun prints, waarbij ze ervoor zorgen dat elk stuk een verhaal vertelt.

Originaliteit is een fundamenteel onderdeel, aangezien Luli Fama het belang van de wensen van de consument begrijpt en toch trouw blijft aan de filosofie van het merk. Het assortiment exclusieve stukken uit de collectie, waaronder monokini's, bikini's, cover-ups en jurken, is gemaakt van prachtige vormversterkende stoffen die het vrouwenfiguur accentueren en afgewerkt met details die boekdelen spreken. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen om elkaar aan te vullen en kan dag en nacht worden gedragen en voor elke gelegenheid worden gestyled.
 

Daarnaast heeft Luli Fama het merk onlangs uitgebreid met de introductie van een gloednieuwe brillencollectie, Eye Candy. Een zonnebrillijn die prachtig past bij Luli Fama-badpakken. Luli Fama blijft zijn toegewijde aanhang van A-listers behouden, waaronder Beyoncé Knowles, Jennifer Aniston, Shakira en Kate Hudson, samen met supermodellen Adriana Lima, Bar Rafaeli en Marissa Miller.n.

 
Verdeler Ajuna mode

Verdeler van Anjuna: strandkledij van excellente kwaliteit

Van Emanuela Corvo, creative director. Met haar passie voor mode en kunst begint ze de fashion wereld steeds meer te volgen. Uiteindelijk besluit ze aan een nieuw avontuur te beginnen in de wereld van de strandmode. Vanaf 2014 is ze creative director van het merk “Anjuna”. De manier waarop Emanuela naar mode kijkt, is zo ongewoon en innovatief dat de modemagazines meteen alert zijn. Ze zien haar als de designer die door haar interpretatie van een collectie het concept van strand- en zomerkleding getransformeerd heeft. Niet alleen bikini’s, maar ook kleedjes, lange gewaden, kaftan rokjes en shirts, allemaal even mooi om te dragen. Stuk voor stuk gewaardeerd vanwege hun originele prints en uitgevoerd in excellente kwaliteit, verrijkt met ongewone extra’s en garnering uit kant, delicaat “made in Italy”.

 

Agent van Wolford: marktleider van luxe huidkleding

Wolford, opgericht in 1950 in de Oostenrijkse stad Bregenz, is de marktleider op het gebied van luxe huidkleding "made in Europe". In de decennia van zijn bestaan heeft het bedrijf talrijke productinnovaties geproduceerd, waarvan sommige tot op de dag van vandaag nog steeds bestsellers zijn. Het bedrijf ontwerpt en produceert zijn producten uitsluitend in Europa en voldoet aan de hoogste milieunormen. Met 260 verkooppunten voor monomerken (POS) en meer dan 3.000 handelspartners is het merk wereldwijd in meer dan 60 landen aanwezig.

Wolford agent
 

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE OVER DE NIEUWSTE COLLECTIES VAN DEZE UNIEKE MODEMERKEN!